Gevoel van Liefde Zijn

Gevoel van Liefde Zijn:

Ik vertrouw op mijn gevoel. Dit vertrouwen is een weten. Het weten dat in mij zit en tegelijktijd verbonden met het grote geheel, het universum/aanwezige spirits/engelen/al wat is of hoe je het ook maar wil noemen. Dit vertrouwen geeft het gevoel van ZIJN weer.

Dus gewoon:Wie je Bent, dat is Liefde, en Liefde Ben Jij!

Zo simpel? Ja!

Het gevoel van ZIJN: In onvoorwaardelijke liefde jezelf zijn.  En..Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden. Dat is een “magisch” gevoel. Je ontdekt dat door jouw geloof in jezelf ineens heel veel lukt, en dat het moeiteloos gaat, alsof er puzzelstukjes van alle kanten naar jou toekomen en dan alles op zijn plaats valt. En het geeft tegelijkertijd een enorm krachtig gevoel

Hoe doe je dat dan jezelf Zijn?
Nou kijk eens naar jezelf bijv. via de spiegel in de badkamer of in de hal. Zie wat je in de spiegel ziet. Dat ben Jij! Dat mooie mens die tot alles in staat is!
Ja, inderdaad tot alles, geloof erin!… Dat is vertrouwen!

En de wereld waarin jij leeft, in de fase waarin jij je bevindt? Dat is jouw wereld die jij zelf gecreëerd hebt. En deze wereld verandert constant omdat jij verandert. Je groeit in jouw ervaringen! hoe mooi is dat?

Weet dat jij aan het roer staat en dat je altijd een keuze hebt: nl.: Kies je voor vertrouwen of het andere waardoor je vertrouwen “wegzakt” (bijv. “angst/twijfel etc.”)?

Ik mag, als jouw begeleidende coach,  jou helpen het jezelf zijn te “ont”-dekken. Hierdoor komt jouw kracht naar boven. In deze ontdekkingsreis mag je je gevoel herkennen (netatief en/of positief) en vervolgens erkennen door de simpele toevoeging van de woorden “en dat is zo!”.
Deze negatieve gevoelens zullen jou vervolgens moeiteloos los laten laagje voor laagje of ineens met meerdere lagen tegelijk. De positieve erkenning zal er aan bijdragen dat fijne gevoel verinnerlijkt zal worden.
De ruimte die je dan voelt zal gevuld worden met onvoorwaardelijke liefde. En dat is heel fijn. Je mag ZIJN in al je puurheid/zuiverheid!

Dat is Liefde Zijn. 2BLove!

En dit geldt voor alles. Mensen, dieren, huizen, bedrijven etc. Want alles is energie en alles is met elkaar verbonden.

Jezelf Zijn is de essentie van het leven!
Jezelf zijn: dat is wie ik ben, wie jij bent. Waar en wanneer dan ook.
Je bent altijd jezelf, jij met jouw gevoel en je verstand. Het spirituele en het aardse. Dat is liefde, Jij bent Liefde!
Alles in één en alles is één en ja dat verandert elke keer weer. Je gaat mee in de stroom van constante verandering al of niet bewust.

stralend-licht

2B love is the best in your infinite beautiful world of inspiration, creativity and (un)known opportunities.

Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden.