Wie ben ik?

Hoi!img-20170321-wa0011

Ik ben Yvette Wagenmans – Kroes. Ik ben geboren in de gemeente Hellendoorn en heb tot 2000 met veel plezier gewoond bij mijn ouders en broer in Nijverdal (in Twente).
Hierna ben ik verhuisd naar Haarle (in het mooie Salland) en ben gaan samenwonen met Walter (mijn lieve partner).

In 2001 verhuisden wij naar Lemelerveld (het Suikerbietendorp genoemd in de volksmond!).

 

In 2003 zijn we getrouwd en een paar jaar later hebben we ons gezin verrijkt met drie fantastische kinderen. En ik kan zeggen dat mijn gezin één van mijn mooie inspiratiebronnen is.

Als ik terugkijk in mijn leven heb ik van jongs af aan door de jaren heen veel contact gehad met mensen. En vanaf dat ik aan het werk ging, werd het alleen maar meer.

Het begon in de plaatselijke supermarkt als vakantiebaan totdat ik afgestudeerd was aan de internationale hogeschool Larenstein (HAS) te Deventer.
Toen heb ik mijn vakantiebaan opgezegd omdat ik fulltime begon te werken bij Agrio, de uitgeverij van regionale agrarische dagbladen. Na een half jaar advertenties verkopen vond ik het tijd voor de volgende stap en dat was bij de Gibo Groep Accountants in Deventer (tegenwoordig Flynth genaamd).
Hier heb ik ruim 13 jaar gewerkt met veel plezier en veel klantencontact. Maar het voelde na 13 jaar niet meer passend bij mijn groei in de spirituele ontwikkeling en zijn. Daarom heb ik mijn ontslag ingediend.
Na 2 jaar fulltime thuis en verdere groei in mijn spirituele ontwikkeling dmv verschillende cursussen heb ik de volgende stap gezet, nl: een eigen praktijk in spirituele bewustwording.

Op 1 september 2014 heb ik de stap gezet in een eigen praktijk, genaamd SelfY. Deze praktijk is tot stand gekomen na verbouwing van een deel van de schuur tot mijn praktijk. En met trots kan ik zeggen een superplek!

In maart 2017 is er een verandering opgetreden in mijn persoonlijke ontwikkeling en gevoel. Hierdoor kwam ik tot het besef dat de naam SelfY niet meer bij mij past (Het gevoel dat ik elke keer weer met mijn oude ik werd geconfronteerd, waardoor ik met elke stap voorwaarts ook weer een stap terugdeed).

Ik heb toen de tijd voor mijzelf genomen en heb andere creatieve kanten van mij ontdekt waardoor ik tot de conclusie kwam dat ik mij breder mag inzetten.

Behalve persoonlijke begeleiding in mijn praktijk, wat ik nog steeds fantastisch vind, wil ik mij ook richten op bedrijven. Want ik zie en ervaar nu zelf aan de hand van mijn eigen voorbeeld (in dit geval mijn praktijk) dat je bedrijf een afspiegeling is van jezelf. En er kan veel veranderen als jij verandert. En als je je hier bewust van bent, geeft dat een enorme eye-opener en kan je veel makkelijker inspelen op (werk)situaties en deze  veranderen vanuit je eigen kracht!

Naast persoonlijke begeleiding ben ik erachter gekomen dat projecten opzetten ook heel leuk is en tot nu al heel succesvol! Lees ook mijn pagina Projecten.

Mijn creativiteit stroomt hier breeduit en ik ontdek dat allerlei afzonderlijke contacten, als puzzelstukjes, ineens in elkaar vallen,moeiteloos! en zodra deze contacten zijn samengebracht stijgt de creativiteit en ontwikkeling enorm!
En dat is toch fantastisch!

Hieronder is een impressie van de werkplek van 2Blove.
2014-10-25-20-49-412014-10-25-20-49-34

2B love is the best in your infinite beautiful world of inspiration, creativity and (un)known opportunities.

Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden.