Jou

Jezelf Zijn! Zo simpel en tegelijkertijd de essentie van het leven. Daarmee ben je trouw aan jezelf en dat is liefde voor jezelf!

Jij bent uniek! En jij doet er toe. Waar en bij wie je ook bent. Overal. Het maakt dat jouw wereld mooier wordt. En…deze wereld heeft eindeloze mogelijkheden. Puur doordat jij degene bent die dit bewerkstelligd. Ja!! en dat is mega!
Ga staan voor wie jij bent en laat jezelf zien. Dat is jouw kracht!

Wees er trots op!

Het mooie is, doordat jij jezelf bent, inspireer je een ander ook zichzelf te zijn. Niets is gek. De mensen durven weer op zichzelf te vertrouwen en zullen hierdoor hun krachten “ont”-dekken. Hoe gaaf is dat!

De energie die jij bent, straal je uit en krijg je terug en heeft dus invloed op jouw omgeving/ leefwereld.

bijv: sta jij als hoofd van een organisatie/gezin/onderneming? Wees jezelf!

Want jou kracht van jezelf zijn maakt dat jij de deur open zet voor je leden/gezin/werknemers die hierdoor ook hun krachten “ont”-dekken. Dat kan niet anders. En als al deze krachten gebundeld worden dan krijg je een fantastische gave energie binnen je organisatie/gezin/ bedrijf wat ook uitstraalt naar buiten en weer terugkrijgt. Hoe fijn is dat.

Voel je dat je hier blij van wordt en zou je dit graag zien bij jezelf en/of binnen je organisatie/gezin/bedrijf? Neem contact met me op zodat ik jou kan helpen jouw kracht te “ont”-dekken.

 

2B love is the best in your infinite beautiful world of inspiration, creativity and (un)known opportunities.

Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden.