Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.

Heb jij na het lezen van (een stukje) van mijn website inspiratie gekregen en wil je dit delen? Met plezier lees ik het graag terug op mijn gastenboek!

Vind je het leuk een stukje te delen in mijn gastenboek over wat jouw ervaring met mij jou heeft gebracht, lees ik het ook graag terug in het gastenboek.

Onderstaande ervaringen komen vanuit mijn eerdere periode waarin ik al bezig was met bewustZijn. Maar het mooie is (en daarom laat ik deze ook staan) dat het ervaringen betreft die inspirerend zijn voor alle tijden en voor iedereen.

licht

2B love is the best in your infinite beautiful world of inspiration, creativity and (un)known opportunities.

Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden.

12 gedachten over “Gastenboek

 1. Mijn eerste ervaring in het zoeken naar mezelf. Je hebt me spiegels voorgehouden die ik nog nooit zo had bekeken. Maar ze klopten! En nog steeds jaren later gebruik ik die inzichten nog steeds. En later heb je ons troost en een houvast gegeven in het verlies om onze moeder.
  Bedankt voor de eerste en zeer waardevolle stappen in het bewustzijn van mezelf. Ik groei nog steeds door omdat ik alles nu beter begrijp!

 2. Allereerst gefeliciteerd met deze mooie site en de praktijk die je hebt opgezet.

  Ik kende je al langer, maar heb je beter leren kennen door toen je bij ons thuis een ‘reading’ hebt gedaan. Heel bijzonder. Als nuchtere ikke heb ik het heel fijn gevonden dat jij als tussenpersoon boodschappen over en weer kon brengen.

  Ook ons gezin heb je mooie inzichten gegeven. Geloven in jezelf en dichtbij jezelf blijven, doen wat goed voelt, geen schone schijn. Het was ook best moeilijk om te merken dat je je eigen kind niet altijd ‘verstaat’. Maar met handvatten van jou zijn we elkaar beter gaan begrijpen en zien we in dat de kinderen ons soms een spiegel voorhouden.

  Zeer waardevol, bedankt Yvette! Ga zo door!

 3. Hoi yvette,

  Je hebt jou eigen hart gevolgd….hoe mooi is dat…..top hoor!! En ook ik mocht bij jou in de praktijk een mooi moment delen….
  Niet goed wetende wat je er van kon verwachten en iets wat moeilijk te geloven is maar door het mee gemaakt te hebben was het zeker de moeite waard. Het moment wat ik zag om iemand in het bijzonder los te laten blijft nog geregeld in mijn gedachten en het helpt mij met de moeilijke momenten…

  Je bent een mooi, lief en warm persoon waar het fijn is om bij te zijn….
  Dus dit is op je lijf geschreven om een ander hiermee te helpen….

  Succes met alles wat je doet en nog gaat doen…. we spreken elkaar!!!

  Groetjes jackelien

 4. Hoi Yvette

  Leuke site heb je gemaakt….je bent bij mij geweest in huis en alles wat ik voelde wat hier aanwezig was werd bevestigd Door jou…je hebt me geleerd er mee om te gaan en hoe ik ze weg kon sturen…zodat ik weer macht over mezelf kreeg…Bedankt ervoor…ook heb je mij geholpen met de verwerking van mijn familie…ben samen met jou naar de kleine ik gegaan en omarmde de kleine ik…Vanaf die dag kan ik accepteren Hoe het is gegaan vroeger en kon ik het los laten…ik heb rust…ik kan nu het zelf doen maar denk vaak aan je…en zal ook bellen voor Hulp als nodig is…ga zo Door lief mens…..

  Xxx Jennie

 5. Hoi Yvette.
  Wat heb jij je prachtig en krachtig neergezet!
  Helemaal Yvette!
  Duidelijk en overzichtelijk en gebruikersvriendelijk!
  ( Haha, zelfs voor mensen zoals ik!)
  Ik wens je super veel succes.
  Dikke knuffel voor jou, van mij…….liefs Ine.

 6. Hey lieve kanjer,

  Wat heb je er wat moois van gemaakt.. Je mag super trots zijn op wie je bent.. dat heb je hier neer gezet.. wat een groei als je kijkt naar de vorige versie en deze.. dat laat jouw groei zien.. Jij mag nu ZIJN.. door jezelf te zijn komen er nog vele mensen op je pad. Fijn dat je deze mensen wilt helpen om weer te gaan stralen vanuit hun hart.. Kippenvel bij het lezen.. het voelt nu echt goed!! Je bent een topper!!
  Heel veel succes en een dikke knuffel van mij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*