Bedrijven

Alles is energie! Alles is ook met elkaar verbonden.

Sta jij aan het roer van jouw bedrijf en zit jouw bedrijf heerlijk in de flow, dan weet je hoe jij erin staat.. jij bent in de flow! En dat is gaaf, want die energie die jij uitstraalt geldt voor jouw gehele bedrijf!
Heb je werknemers in dienst dan straalt jouw energie ook uit naar jouw werknemers. Het is onlosmakelijk verbonden met elkaar. En met zo’n fantastische energie aan de top en met dezelfde fantastische energie van jouw werknemers zijn jullie samen het bedrijf die zich neerzetten met deze mooie energie!
Deze energie trekt klanten aan die op dezelfde energietrilling zitten! En het versterkt elkaar alleen maar. Dat is super!

De kracht van jezelf zijn maakt dat jij de deur open zet voor jouw werknemers die hierdoor ook hun krachten “ont”-dekken. Dat kan niet anders. En als al deze krachten gebundeld worden dan krijg je een fantastische gave energie binnen je organisatie/ bedrijf wat ook uitstraalt naar buiten en weer terugkrijgt. Dat is zo gaaf!

Leuk he!

Merk je nu dat het binnen jouw bedrijf niet zo fijn loopt, reflecteer dat eens naar jezelf en ontdek/voel waar het bij jou zelf niet zo lekker loopt. Herken dit gevoel, vervolgens erken het en het laat jou los en de energie in jou zal stromen en ook in je bedrijf.

Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in:

  • dat de “negatieve”energie zich ineens omzet in positieve energie. (bijv. jijzelf en ook je werknemers zullen een positieve houding laten zien)
  • Ook kan het zijn dat je ineens weet welke stappen jij of je personeel mag gaan zetten, omdat jij Weet wat deze verandering binnen je bedrijf gaat doen en je zult zien dat er vervolgens een verandering optreedt!
    Dit Weten is iets in jezelf op basis van jouw vertrouwen in jezelf!

Het is zo mooi!

Vind je dit zelf lastig vraag om hulp. Wil je mij inschakelen? Helemaal leuk! Ik ben graag bereid om helderheid te scheppen! Neem gerust contact met mij op!

2B love is the best in your infinite beautiful world of inspiration, creativity and (un)known opportunities.

Liefde Zijn dat is het beste in jouw oneindige mooie wereld van inspiratie, creativiteit en (on)gekende mogelijkheden.